Renault isi prezinta gama de crossovere

2017-05-12
 Renault isi prezinta gama complet Innoita 

 

Marca isi continua ofensiva de modele si prezinta in avanpremiera in Romania, noul Koleos si Captur facelift, modele ce preiau noua linie de design si cele mai noi tehnologii ale marcii. 

Noul Koleos - Stil si dotare exclusivista

Dezvaluit la Beijing, in aprilie 2016 si deja comercializat in Australia, Turcia, tarile din Golf si în unele tari din America de Sud si Asia, Noul Koleos va fi lansat in Romania in iunie 2017. 

Noul model este un SUV autentic, de segment D, cu design impunator, tractiune integrala, aptitudini in teren accidentat, avand garda la sol de 210 mm, un interior rafinat si confortabil, cu 5 locuri si tableta multimedia R-Link 2. Noul Koleos combina stilul robust de SUV cu rafinamentul si confortul unei berline.

In functie de nivelul de echipare, clientii vor putea alege o tapiterie din textil sau piele, bare de plafon din aluminiu, card "mâini libere", asistentă la parcare fata si spate, sistemul multimedia R-Link 2 cu ecran tactil de 7 inch, harta Europei, Bluetooth, radio digital. Pe versiunile de echipare superioare, noul SUV ofera jante din aliaj de 18 inch, faruri cu tehnologie LED Pure Vision, tapiterie din piele Riviera Noir Titane, Gris Platine sau Marron Sienne si ambianta luminoasa interioara, camera de marsarier si R-Link 2 cu un ecran tactil de 8.7 inch, sistemul Easy Park Assist si sistemul audio Bose. 

 

 

Noul Captur: Design crossover accentuat  

Noul Captur, crossover-ul urban cel mai bine vandut in Europa in 2016, cu 215,670 de unitati, se reinventeaza prin design si tehnologie, mentinand caracterul practic. 

Captur mentine elementele esentiale care au contribuit la succesul sau, inclusiv caroseria in doua nuante. Posibilitatile de personalizare au fost insa extinse, iar clientii pot alege acum dintre peste 30 de combinatii diferite pentru a-si personaliza propria masina. Noul model face un pas mai departe in acest proces al diferentierii, propunand sase pachete de personalizare a interiorului si o diversitate de culori – Ivory, Ocean Blue, Caramel, Red si Satin Chrome. Pentru exterior sunt propuse cinci pachete: Ivory, Ocean Blue, Capuccino, Red si Atacama Orange (pentru suruburile rotilor si protectiile pentru pasajele rotilor).

 

Design crossover accentuat, interior rafinat si elemente tehnologice intuitive

 

 Noul Captur este echipat, in functie de versiune, cu proiectoare full LED Pure Vision. Aceasta tehnologie rafineaza design-ul exterior si imbunatateste siguranta, oferind o mai mare eficienta. Luminile de zi cu LED, in forma literei « C », sunt integrate in bara de protectie inferioara, recreand astfel identitatea luminoasa a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeasi semnatura, vizibila atat noaptea, cat si ziua.

Captur a fost reproiectat pentru a se încadra in noua linie de design propusa de fratele sau mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenata, primind o noua banda cromată. Bara de protectie include noi elemente de design, care subliniaza personalitatea aventuriera a modelului Captur. Patru tipuri de pneuri sunt disponibile pentru primele trei niveluri de echipare: doua de 16 imch, Extreme & Adventure, si doua de 17 inch, Emotion & Explore.

 

Un plus de tehnologie pentru confort

 

Totodata, Captur isi pastreaza caracteristicile cele mai practice, inclusiv sertarul Easy Life si tapiteria detasabila. Avand preocuparea de a satisface nevoile tuturor clientilor sai, noul model propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution si sistemul R & Go, disponibil de la nivelul de intrare in gama. 

 

Pentru prima data in segmentul sau, Renault ofera sistemul de avertizare asupra unghiului mort Blind Spot Warning si sistemul Easy Park Assist, ambele disponibile pe versiunile superioare. Pentru o experienta acustica unica, printre optionale gasim si calitatea premium Bose® Sound System.

 

O gama Renault complet reinnoita, cea mai tanara din Europa

 

 

Din 2012, Renault a modernizat si extins complet gama, devenind acum cea mai tanara gama din Europa. Cu cea mai recenta versiune re-stilizata a modelelor sale, isi reafirma ambițiile in segmentul de crossover cu trei vehicule:

 

  • Noul Captur, crossover urban personalizabil de segment B
  • Noul Koleos, lansat la nivel internațional în 2016 , un vehicul de segment D care reuneste calitatile unui SUV si utilitatea unei berline de segment mare. 
  • Kadjar, lansat în Romania in 2015, crossover de segment C, seducator si aventurier. 

 

 

ZOE propune o noua autonomie de 400 km 100% electrica (NEDC)

 

Pionier al mobilitatii electrice si constructorul cu cele mai mari vanzari de vehicule electrice in Europa, Renault a crescut nivelul programului de inovatie si al implementarii strategiei Zero Emisii.

Echipata cu noua baterie Z.E. 40, Renault ZOE permite o autonomie de 400 km NEDC (echivalentul unei distante reale de 300 km in mediu urban si limitrof) dupa doar o singura încarcare. Autonomia de 400 km NEDC inseamna o distanta dubla fata de cea avuta de modelul anterior si este cea mai buna autonomie disponibila pe toate automobilele 100% electrice destinate publicului larg din Romania.

Renault este in permanenta preocupat de inovatie si dezvoltarea unor motorizari bazate pe un downsizing de ultimăageneratie, care permite un consum redus de combustibil si pastreaza in acelasi timp un nivel excelent de performante tehnice si confort in utilizare. Performantele deosebite in aceasta directie se datoreaza noii game de vehicule, dar si succesului motorizarii Energy ce reduce consumul de carburant si emisiile de CO2, pastrand fiabilitatea, calitatea si durabilitatea modele din gama Renault.