Noul Renault ZOE

Autonomie până la 395 km de la 30.320 EUR

TESTEAZĂ NOUL ZOE

O mașină de oraș cu un stil de electrizant. Cu un design modern și dinamic, linii îndraznețe și cu o tehnologie care permite servicii conectate, noul ZOE îți va schimba modul în care privești mobilitatea urbană.

Descoperă modelul RENAULT ZOE E-TECH ELECTRIC

Autonomie

Autonomie până la 395 km (WLTP*) .
Cu o capacitate de 52 kWh, bateria Noului ZOE asigură o autonomie de 395 km (WLTP*).

* Autonomie WLTP (procedura de testare pentru autovehicule de pasageri reglementată la nivel mondial, ciclu standardizat: 57% trasee urbane, 25% trasee rurale, 18% autostradă) pentru noul ZOE Life echipat cu jante de 15 inchi.

** Valorile privind durata și distanța menționate aici sunt calculate pe baza rezultatelor obținute de noul ZOE în timpul procedurii de omologare WLTP, care își propune să prezinte condițiile reale de utilizare a autovehiculelor. Cu toate acestea, nu țin cont de tipul de călătorie efectuată după încărcare. Timpul de încărcare și autonomia recuperată depind, de asemenea, de temperatură, gradul de uzură a bateriei, puterea, stilul de condus și nivelul de încărcare.

Durata încărcării

Cea mai versatilă mașină de oraș în materie de încărcare Acasă, în oraș, la supermarket sau pe autostradă, poți încărca Noul ZOE oriunde, oricând. Wallbox (7,4 kW): peste 300 km autonomie în 8h** Stație publică de încărcare (11 kW): 120 km autonomie în 2h** Stație publică de încărcare (22 kW): 120 km autonomie în 1h** Stație de încărcare rapidă CC (50 kW): până la 150 km autonomie, în 30 de minute**

Servicii conectate

Bucură-te de serviciile conectate de la bordul Noului ZOE prin sistemul multimedia EASY LINK sau de la distanță, cu ajutorul aplicației MY Renault. Folosind serviciile conectate poți regla temperatura în habitaclul sau poți planifica sesiunile de încărcare.

Motorul R135 (100 KW)

Cu un motor electric de 135 CP, pregătește-te pentru o experiență de condus dinamică și relaxantă, fără zgomote și vibrații!

MODUL B

Pentru a simplifica deplasările în oraș sau în trafic intens, modul B sporește decelerarea autovehiculului, permițând utilizarea mai rară a pedalei de frână și o călătorie mai relaxantă.