Noul Renault MASTER

Un autovehicul utilitar ce se adaptează tuturor cerințelor tale
de la 25.900 EUR

O autoutilitară ce se adaptează cerințelor tale
Caracterul robust și modern al Noului MASTER este accentuat de profilul îndrăzneț, semnătura luminoasă C-Shape cu leduri și designul vertical al grilei față. Am adăugat și o nouă gamă de motoare, care îți vor asigura o experiență mai plăcută la volan, eficiență sporită și un consum redus de carburant.

Descoperă modelul Renault Master

Cabină cu design inteligent

Noul MASTER a fost conceput pentru a răspunde perfect cerințelor activităților profesionale și îți oferă toate dotările și funcțiile necesare unui biroul mobil:

 • Masă retractabilă (inovație Renault) și suport de pahar
 • Sertar Easy Life
 • Banchetă cu 2 locuri și spătar rabatabil, măsuță pivotantă și scaun reglabil
 • Suport pentru tabletă (detașabil)
 • Spații de depozitare ce totalizează 105 L (record în clasa sa)
 • Sistem multimedia R-LINK Evolution sau Media Nav Evolution cu ecran tactil

Încărcare simplă

Noul MASTER îți economisește timpul și energia! Te bucuri de acces ușor la zona de încărcare și de dotări concepute pentru a-ți îmbunătăți condițiile de lucru:

 • Mânere ajutătoare pentru urcare în zona de încărcare
 • Iluminare cu leduri pentru spațiul de marfă
 • Inele de ancorare
 • Protecție pentru interior (lemn)
 • Unul din cele mai joase praguri ale zonei de încărcare la acest segment de autovehicule

Ușor de condus

Pentru a te putea bucura de cele mai bune condiții de condus, am acordat atenție fiecărui detaliu! Conduci fără nicio grijă, grație echipamentelor concepute să-ți simplifice viața la volan:

 • Sistem de stabilizare la vânt lateral
 • Avertizare privind părăsirea benzii de circulație
 • Frânare activă de urgență
 • Detector de unghi mort
 • Senzori de parcare și cameră retrovizoare

O nouă gamă de motoare

Noul MASTER poate fi echipat cu una dintre motorizările noii game, capabile să genereze până la 180 CP și un cuplu motor de 400 Nm, mai performante ca oricând... Motoare perfect adaptate cerințelor profesionale, cu un beneficiu major: consum redus de carburant!

Sisteme de tracțiune

Descoperă soluțiile disponibile pentru îmbunătățirea tracțiunii pe teren dificil, atât pentru variantele cu tracțiune pe față, cât și pentru cele cu tracțiune pe spate. Disponibile ca dotări standard sau opționale, sistemele Extended Grip, asistență la pornirea din rampă, tracțiune îmbunătățită și 4x4 (disponibil la comandă) te salvează în orice situație!

Sistemul Extended Grip (standard)

Acest sistem antiderapare face parte dintre dotările standard ale noii game de autovehicule MASTER și asigură un nivel optim de aderență.

Diferențial autoblocant (opțional)

Evită problemele create de suprafețele alunecoase. Disponibil la toate variantele noului MASTER cu tracțiune pe spate, diferențialul autoblocant ajută la îmbunătățirea tracțiunii. În cazul derapajului unei roți la viteze sub 30 km/h, acesta este activat automat. Își dovedește eficiența în situații dificile, la viteze mici, pe suprafețe mai puțin stabile.


Disponibil la anumite variante de echipare.

AdBlue®

Tehnologia SRC** transformă gazele poluante și oxidul de azot (NOx) emise de motoarele Diesel în gaze inofensive. Tehnologia Adblue® permite motoarelor dCi să respecte noile standarde, mai stricte decât până acum, fără a afecta eficiența sau consumul. Autovehiculele sunt echipate cu un rezervor special pentru AdBlue®, cu o capacitate de 28 L, iar acest aditiv nu trebuie amestecat cu carburantul.

AdBlue® este disponibil la majoritatea stațiilor de carburant. Autovehiculul te atenționează la momentul oportun, când este cazul să completezi aditivul AdBlue®.

Sistem de stabilizare la vânt lateral

Tehnologia de stabilizare la vânt lateral depistează balansul provocat de rafalele de vânt din lateral și reduce acest balans, corectând traiectoria.


Disponibil la anumite variante de echipare.

Detector de unghi mort

Detectorul de unghi mort este un sistem care detectează prezența unui obiect sau autovehicul în zonele cu vizibilitate redusă din spate și te avertizează prin intermediul unui semnal luminos de pe oglinzile laterale. Sistemul se activează la viteze între 60 și 140 km/h.


Disponibil la anumite variante de echipare.