Noul Renault Clio

Designed for living de la 12.780 EURO

Linii fluide, profil dinamic, aripi sculptate și noul sistem de iluminare full LED. Noul CLIO te captivează cu stilul său de la prima vedere.

Descoperă modelul Renault Clio

Sistem de iluminare LED

Noul CLIO te cucereste din prima clipa cu farurile sale Full LED C-shape.


Disponibil la anumite variante de echipare.

Ecran sofer personalizabil cu diagonala de 7 inchi

Afiseaza informatiile referitoare la condus pe care le consideri importante, pe noul ecran al soferului, cu diagonala de 7 inchi.


Disponibil la anumite variante de echipare.

Tableta cu ecran tactil de 9,3 inci, conectata prin EASY LINK *

Prin intermediul tabletei EASY LINK  poti controla cu usurinta toate functiile vehiculului: poti initializa un traseu de navigatie cu monitorizarea traficului în timp real, apelezi în siguranta prin Bluetooth, setezi posturile de radio preferate si te bucuri de aplicatiile de pe smartphone (Waze, Google Maps sau Spotify) direct pe ecranul vehiculului, prin intermediul compatibilitatii cu Android Auto™ ** si Apple CarPlay™**. Si nu în ultimul rând, ramâi atent la drum, datorita comenzilor vocale.


Disponibil la anumite variante de echipare.

Navigatie inteligenta

Bucura-te de acuratetea rezultatelor la selectarea destinatiei, cu ajutorul functiei de cautare Google. În timpul calatoriei, informatiile din trafic în timp real oferite de sistemul TomTom, actualizate la fiecare 2 minute, iti permit sa calculezi cu acuratete ora sosirii la destinatie si cel mai bun traseu.

 

Planifica-ti de acasa urmatoarea calatorie, cu ajutorul aplicatiei MY Renault si regaseste datele setate în vehicul, pentru a începe calatoria fara nicio grija. Mai mult, poti gasi cele mai apropiate benzinarii si poti compara pretul combustibilului, pentru a alege ce ti se potriveste cel mai bine. 


Disponibil la anumite variante de echipare.

Actualizari automate

Primeste automat cele mai recente actualizari Cu ajutorul tehnologiei Auto-Update, actualizarile periodice ale hartilor sunt descarcate si si instalate automat pe vehicul.


Disponibil la anumite variante de echipare.