Noul Renault MEGANE Estate de la 18850 EUR

Cu o siluetă elegantă, aripi evazate, habitaclu high-tech și detalii sofisticate, Noul MEGANE Estate își pune în valoare calitățile specifice unui break, prin îmbinarea eleganței cu funcționalitatea.

Descoperă modelul Noul MEGANE Estate

Spațiu de încărcare generos

Fă-ți bagajele... Fără nicio grijă! Bancheta spate de tip Easy Break a Noului MEGANE Estate se rabatează rapid, oferind o lungime de încărcare foarte mare (2,7 m) și un portbagaj spațios și modulabil (maxim 563 l), echipat cu soluții de depozitare inteligente.

Post de conducere modern

Personalizează cu ușurință experiența la volan, pentru un plus de confort și ergonomie, cu ajutorul ecranului șoferului, cu diagonala de 10” și a ecranului multimedia EASY LINK, cu diagonala de 9,3”: navigație online, tehnologii, sisteme de asistență pentru șofer, setări MULTI-SENSE etc.

Faruri LED Pure Vision

Îmbunătățește calitatea iluminării și optimizează vizibilitatea pe timp de zi sau de noapte, cu tehnologia LED Pure Vision.

Configurează spațiul în funcție de nevoile personale

Transporți mult pe durata călătoriilor? Bancheta spate rabatabilă Easy Break îți permite să iei cu tine tot ce ai nevoie, fără a afecta confortul la bordul Noului MEGANE Estate. Vrei? Ai!

Beneficiază de un spațiu de încărcare modular

Cu un portbagaj spațios (maxim 563 l), lungime de încărcare foarte mare (2,7 m) și soluții de depozitare inteligente, Noul MEGANE Estate se adaptează cerințelor, pentru a satisface și cele mai ridicate așteptări!