Noul Renault MEGANE

Tehnologie pentru o plăcere sporită la volan de la 16.950 EUR

Linii armonioase, elemente atent studiate și detalii de finisare rafinate... Atractiv și dinamic, Noul MEGANE se face remarcat cu un design exterior împrospatat și un interior high-tech mai sofisticate. Fii pregătit să atragi toate privirile!

Descoperă modelul Noul MEGANE

Faruri full LED Pure Vision

Iluminează drumul în față! Farurile full LED Pure Vision îmbunătățesc vizibilitatea, pentru a putea conduce în siguranță pe timp de noapte.

O experiență mai facilă cu EASY LINK

Ești pregătit pentru o conectivitate așa cum nu ai mai întâlnit? Cu sistemul multimedia EASY LINK, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință toate aplicațiile și serviciile conectate, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3” a noului MEGANE.

MULTI-SENSE : îți personalizezi experiența după stilul de condus

Sunetul și răspunsul motorului, direcția, iluminarea ambientală diversificată și ecranul configurabil al șoferului. Cu MULTI-SENSE poți alege între 4 moduri diferite (MySense, Eco, Comfort și Sport) și poți personaliza setările automobilului în funcție de preferințele personale.

Beneficiază de sistemele de asistență la condus Renault EASY DRIVE

Călătorește fără griji! Asistență pentru autostradă și trafic, cruise control adaptiv Stop & Go, sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS) cu detectare bicicliști și pietoni. Foarte performante, sistemele noastre de asistență pentru șofer sporesc siguranța și plăcerea de a conduce.