Noul MEGANE R.S.

Mereu pe prima poziție
de la 30.800 EUR

Noul MEGANE R.S. adoptă un stil sportiv unic: aripi mai late, sistem de evacuare central, culori exclusive Orange Tonic și Sirius Yellow, jante Estoril de 18 inch sau Interlagos de 19 inch și faruri R.S. Vision.

Descoperă modelul Megane R.S.

R.S. Faruri Vision full LED

Bucură-te de luminile de mare performanță datorită tehnologiei LED exclusive cu multireflectoare. Proiectoarele suplimentare ale Noului MEGANE R.S. au forma unui steag în carouri, specific sporturilor cu motor, și îndeplinesc 4 funcții: proiectoare de ceață, lumini pentru viraje, lumini de poziție și fază lungă.

MULTI-SENSE și R.S. Drive

R.S. Monitor afișează date despre performanțe în timp real, pe ecranul sistemului R-LINK 2. Designul și ergonomia îmbunătățite îți permit să-l folosești și mai ușor. R.S. Monitor Expert îți permite să înregistrezi experiențele pe circuit, pentru a le analiza sau publica pe rețelele de socializare.

Proiectat pentru performanțe sporite

Cu diferitele dotări provenite din lumea sporturilor cu motor, Noul MEGANE R.S. adoptă un stil sportiv care ți se potrivește.

Design exclusiv

În față se remarcă bara mai lată, specifică, cu o lamă stil F1, care direcționează fluxul de aer prin intercoolere și răcește eficient motorul, o grilă de radiator tip fagure și farurile specifice R.S. Vision.

Un profil complet nou

Panourile laterale elegante, prizele de aer, pragurile și dunga neagră asigură elementele stilistice specifice Renault Sport.

Un spate aerodinamic

2 țevi de eșapament centrale, difuzor funcțional pentru îmbunătățirea aderenței, prize de aer laterale care direcționează fluxul de aer, un spoiler reproiectat care îmbunătățește manevrabilitatea și multe altele.

Un interior sportiv cu design complet nou

Bucură-te pe deplin de o nouă dimensiune a sportivității, cu un bord elegant, plafon negru specific și scaune care asigură o susținere perfectă, volan îmbrăcat complet în piele și pedalier din aluminiu.