Renault MEGANE Estate

Reaprinde-ți pasiunea
de la 16.550 EUR

Cu un comportament rutier îmbunătățit, alături de un design senzual și dinamic al caroseriei, Renault MEGANE Estate are tot ce-i trebuie pentru a se face remarcat și a atrage privirile.

Descoperă modelul Megane Estate

Portbagaj configurabil

Cu un portbagaj configurabil și echipat inteligent, noul Renault MEGANE Estate este flexibil și modular. Sisteme de compartimentare, suprafață plană de încărcare, plase de fixare, cârlige și compartimente laterale de depozitare... bagajele vor fi aranjate perfect.

Lungime de încărcare record

Încarci și transporți tot ce dorești. Dacă rabatezi bancheta spate și scaunul pasagerului față, vei avea o lungime record de 2,70 metri

Eleganță seducătoare

Proporții echilibrate, bază solidă, linii bine definite, bare de pavilion integrate - Renault MEGANE Estate este extrem de elegant!

Faruri Pure Vision cu leduri

Renault MEGANE Estate poate fi recunoscut de la mare distanță. Tehnologiile LED Pure Vision și Edge Light, folosite pentru efectul 3D al luminilor, te fac remarcat în timp ce conduci atât pe timp de zi și cât și pe timp de noapte.

Comportament rutier îmbunătățit

Cel mai jos și mai lat break din categoria sa, Renault MEGANE Sport Tourer are un stil sofisticat și degajă dinamism.

Eleganță desăvârșită

Profilul este accentuat de banda cromată care subliniază delicat linia mediană. Iar barele de pavilion integrate, din aluminiu anodizat, îmbină eleganța și funcționalitatea

Ia loc la bord

Fă-te comod, fixează-ți centura și bucură-te. Designerii și specialiștii noștri în ergonomie și-au reunit eforturile pentru a-ți garanta un confort de excepție.