Renault MEGANE

Îți încântă simțurile
de la 15.400 EUR

Un profil elegant și dinamic, un habitaclu high-tech și finisaje de calitate... Renault MEGANE atrage toate privirile.

Descoperă modelul Megane

Pătrunde în habitaclul high-tech.

Beneficiind de echipamente ușor de utilizat, consola centrală generoasă a modelului Renault MEGANE îți oferă acces la un mediu high-tech autentic: ecran tactil de 8,7 inch, afișaj color și instrumente digitale.

Personalizează-ți experiența la volan

Descoperă tehnologia MULTI-SENSE. Aceasta îți permite să alegi dintre 5 moduri de condus, în funcție de dispoziție și nevoi: fiecare mod influențează răspunsul motorului, zgomotul motorului, culoarea iluminării interioare etc.

Un design perfect echilibrat

Linii robuste, grilă frontală impunătoare, iluminare originală și distinctivă cu leduri... Designul dinamic al modelului Renault MEGANE promite senzații tari

Faruri Pure Vision cu leduri

Beneficiază de vizibilitate optimă și pe timp de noapte! Lumina albă generată de tehnologia Full LED este similară luminii solare și oferă o putere de iluminare mai mare cu 20% față de becurile clasice cu halogen.

Jante de 17 inch

Îmbinare perfectă între stil și modernitate - admiră eleganța sofisticată a jantelor Celsium de 17 inch cu finisaj negru diamantat.

Un profil dinamic

Cu flancurile sale sculptate, liniile atent proiectate și profilul dinamic, Renault MEGANE combină inspirat rafinamentul și modernitatea.

Admiră atenția acordată detaliilor

Așează-te confortabil în habitaclul high-tech. Bucură-ți simțurile cu materialele rafinate și finisaje de calitate.