Renault KANGOO Z.E.

Autonomie 230 km WLTP, 200 km în condiții reale, integral electric!
de la 31.500 EUR

KANGOO Z.E. este prima autoutilitară compactă electrică produsă în serie cu o autonomie de 200 km în condiții reale.

Descoperă modelul KANGOO Z.E.

O soluție pentru fiecare tip de activitate

KANGOO Z.E.îți garantează accesul în zonele cu restricții de poluare, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

Noua baterie Z.E. 33

Noua baterie Z.E. 33 îi asigură modelului KANGOO Z.E. o autonomie de până la 200 km în condiții reale de drum cu o singură încărcare.

Autonomie de 200 km

La fel ca în cazul autovehiculelor dotate cu motor cu combustie, consumul de energie al autovehiculul tău electric este influențat de numeroși factori.

Se încarcă

Cum se încarcă bateria KANGOO Z.E. ? Foarte simplu! Și ai la dispoziție mai multe soluții de încărcare. Mai mult decât atât, poți obține o autonomie de 35 km în doar 1 oră de încărcare. Profită de pauza de masă și încarcă-l!

Servicii conectate Z.E.

Pachetul MY Z.E. Connect pentru R-LINK Evolution îți permite să consulți gratuit informații online legate de încărcarea noului KANGOO Z.E. MY Z.E. Inter@ctive îți permite să programezi de la distanță încărcarea bateriei. O metodă utilă de a reduce costurile, dacă beneficiezi de tarife la electricitate diferențiate pe intervale orare. Z.E. Pass îți oferă acces la numeroase puncte de încărcare, unde poți plăti cu același card sau prin intermediul aplicației speciale pentru smartphone.

Scaun rabatabil pentru pasagerul din față

Creează și mai mult spațiu: scaunul pasagerului față se poate rabata complet, iar plasa despărțitoare poate fi mutată. Astfel, vei obține un spațiu de încărcare cu o lungime de 2,5 m pentru noul KANGOO Z.E., respectiv 2,89 m pentru noul KANGOO Z.E. Maxi.

Pilot automat și limitator de viteză

Faci o călătorie lungă pe autostradă? Poți selecta o viteză de deplasare constantă sau o viteză maximă și conduci fără griji.

Protecția pasagerilor

Airbaguri frontale și laterale, centuri de siguranță cu elemente de pretensionare și limitatoare de rezistență, sistem antialunecare de pe scaun pentru scaunele din față... Indiferent de nivelul de echipare, KANGOO Z.E. îți oferă cele mai noi și mai performante sisteme de siguranță de pe piață.