Noul Renault KADJAR

Pregătește-te de aventură
de la 19.250 EUR

KADJAR revine cu un design mai atractiv. Pe șosea, noua grilă față, barele reproiectate, farurile cu LED și jantele din aliaj ușor, de 19 inch, atrag toate privirile. Nici habitaclul nu trece neobservat, cu tapițerie din piele, finisaje și detalii de înaltă calitate.

Descoperă modelul Kadjar

Sisteme audio și multimedia

Prin intermediul R-LINK 2, ai acces imediat la orice conținut multimedia. Iar în ceea ce privește sunetul, alege ce-i mai bun, cu sistemul audio premium Bose®.

Atenționare privind viteza

Adaptează viteza în funcție de datele privind indicatoarele rutiere detectate de cameră. Dacă depășești limita de viteză, tabloul de bord și sistemul de navigație te avertizează printr-un sistem de atenționare vizual.

Profil aerodinamic și design elegant

Un SUV robust pregătit să te însoțească oriunde, noul KADJAR este gata de noi aventuri...

Un nou design al sistemului de lumini

Noul Renault KADJAR își etalează cu eleganță sistemul de lumini original.

Jante originale

Alege dintr-o gamă diversificată de jante originale Renault, în variante de 17, 18 și 19 inch. Pentru un stil agil și elegant!

Plafon panoramic din sticlă

Bucură-te pe deplin de peisaj cu ajutorul plafonului din sticlă fix, cu o suprafață de 1,4 m².

Confort absolut

Confortabil în partea din față, cu o consolă centrală nouă, scaune cu perne ajustabile pe lungime etc. În partea din spate dispune de prize USB, ventilație pentru aerul condiționat, banchetă rabatabilă și compartimente de depozitare. Noul KADJAR îți oferă bucuria unui spațiu interior proiectat cu multă atenție.