Despre noi

Îndeplinim promisiunile

Nouă, la EURO-MOTOR, ne plac lucrurile bine facute. Ne plac promisiunile îndeplinite și clienții multumiți.Ne place să credem că așa au fost clienții noștri în cei 24 ani de când activăm pe piața auto.

Credința noastră este susținută de vânzările în permanentă creștere precum și de recunoașterea cu care am fost recompensați prin diplomele oferite de Camera de Comerț și Industrie care ne situează întotdeauna în vârful clasamentului dealerilor de autoturisme din Brașov.

Ne respectăm clienții și partenerii

Eforturile noastre nu au rămas neobservate nici de grupul Renault-Nissan și Dacia, care ne-a încredințat, pe lângă reprezentanța Renault (1993), și cele Nissan (2003) și Dacia (2009). Noi considerăm că cheia succesului nostru se regăsește în respectul pe care am știut întotdeauna să-l arătăm clienților noștri.

Acest respect s-a concretizat în străduința de a face experiența achiziționării unui vehicul una cât mai simplă, caldă, placută. Realizarile noastre în acest sens sunt cel mai vizibile prin investițiile făcute în spațiile în care ne desfășurăm activitatea, asigurându-ne că acestea sunt la cel mai înalt nivel.

Dezvoltăm

Astfel, în 2002, am deschis actuala concesiune în care în prezent se află reprezentanța Dacia, iar în 2008 ne-am extins, dând în funcționare showroom-ul în care, în acest moment, se află reprezentanța Renault.

Investițiile în activitatea de post vânzare nu au fost nici ele neglijate, fapt remarcat și de grupul Renault-Nissan care a considerat că merităm o Diplomă de excelență pentru întreaga activitate post-vânzare. Nu întamplător, ne mândrim cu faptul că suntem unul dintre cele mai bune ateliere service din rețea.

Clienților noștri le mulțumim că ne-au ales, iar pe Dvs., potențiali cumpărători, vă așteptăm cu drag în showroom-urile noastre.