Despre noi


Indeplinim promisiunile


Noua, la EURO-MOTOR, ne plac lucrurile bine facute. Ne plac promisiunile indeplinite si clientii multumiti. Ne place sa credem ca asa au fost clientii nostri in cei 22 ani de cand activam pe piata auto.

Credinta noastra este sustinuta de vanzarile in permanenta crestere precum si de recunoasterea cu care am fost recompensati prin diplomele oferite de Camera de Comert si Industrie care ne situeaza intotdeauna in varful clasamentului dealerilor de autoturisme din Brasov.

 

Ne respectam clientii si partenerii


Eforturile noastre nu au ramas neobservate nici de grupul Renault-Nissan si Dacia, care ne-a incredintat, pe langa reprezentanta Renault (1993), si cele Nissan (2003) si Dacia (2009).Noi consideram ca cheia succesului nostru se regaseste in respectul pe care am stiut intotdeauna sa-l aratam clientilor nostri.

Acest respect s-a concretizat in straduinta de a face experienta achizitionarii unui vehicul una cat mai simpla, calda, placuta. Realizarile noastre in acest sens sunt cel mai vizibile prin investitiile facute in spatiile in care ne desfasuram activitatea, asigurandu-ne ca acestea sunt la cel mai inalt nivel.


Dezvoltam


Astfel, in 2002, am deschis actuala concesiune in care in prezent se afla reprezentanta Dacia, iar in 2008 ne-am extins, dand in functionare showroom-ul in care, in acest moment, se afla reprezentanta Renault.


Investitiile in activitatea de post vanzare nu au fost nici ele neglijate, fapt remarcat si de grupul Renault-Nissan care a considerat ca meritam o Diploma de excelenta pentru intreaga activitate post-vanzare. Nu intamplator, ne mandrim cu faptul ca suntem unul dintre cele mai bune ateliere service din retea.


Clientilor nostri le multumim ca ne-au ales, iar pe Dvs, potentiali cumparatori, va asteptam cu drag in showroomurile noastre.