STIRI » Nissan Noul X-Trail

Ajuns la a 3-a generatie, Noul X-Trail marcheaza o noua etapa in procesul de innoire a gamei Nissan, injectand ADN de crossover in puternica traditie 4x4 Nissan si oferind clientilor versatilitate si spatiu interior de top in segment.

Noul X-Trail
convinge prin design elegant, interior confortabil si primitor pentru toti pasagerii, dublate de tehnologie progresista care ofera siguranta.

Exteriorul este redesenat complet, spargind tiparele in segmentul C-SUV. La dimensiuni similare cu cele ale predecesorului, Noul X-Trail reuseste sa ofere un ampatament mai mare, o noutate fiind si versiunea de 7 locuri.

Semnatura unica a marcii Nissan, farurile cu forma de boomerang, este prezenta si pe Noul X-Trail, semnalizatorul de pe oglinda exterioara reflectand si potentand rafinamentul acestora.

Din punct de vedere al motorizarilor, Noul X-Trail simplifica si mizeaza pe un singur motor de 1.6 130 CP DCI, inspirat de tehnologia inovatoare F1. Acesta are acelasi cuplu ca precedenta motorizare de 2L si 320 Nm dar costuri de intretinere mai reduse, consum mai redus si intervale de revizie mai mari.

Pe latura de design interior Noul X-Trail are multiple argumente prin care sa va convinga ca este masina potrivita pentru Dvs:

Noul X-Trail un este insa numai frumos si practic ci si foarte istet, fapt demonstrat de tehnologia vie din dotare. Aceasta este de real ajutor fie ca sunteti pe teren accidentat, unde sistemul All Mode 4x4-i nu va lasa la greu, sau in traficul modern unde va puteti baza pe pachetul Nissan Safety Shield, Intelligent Park Assist si Nissan Connect.

Caracteristicile de siguranta din pachetul Nissan Safety Shield constau in:

Intelligent Park Assist masoara dimensiunea spatiilor disponibile, iar atunci cand a gasit 80 cm in plus fata de latimea/lungimea masinii va semnaliza acest lucru, tot ceea ce trebuie sa faca soferul fiind sa urmeze indicatiile de pe ecran si sa controleze sensul de deplasare al vehiculului si, evident, pedala de acceleratie si frana.

Toate aceste functii au ca baza de interfata ecranul de 7” Nissan Connect, un sistem complet de infotainment ce permite integrarea Smartphone-ului.

Prevazut pentru neprevazut, Noul X-Trail are o capacítate de tractare de 2000 kg pentru transmisia manuala si de 1500 kg pentru transmisia automata.

Chassis Control este cel mai bine experimentata la volan pe un drum sinuos si cu denivelari, intrucat faciliteaza precizia atacarii virajelor, controland intensitatea franarii in functie de devierea de la traiectoria cautata.  Hill Start Assist mentine masina pe loc timp de 2-3 secunde pentru a va permite sa demarati fara ca aceasta sa dea inapoi.

Noul X-Trail aduce noutati si pe partea de culori (verde Titanium Olive, portocaliu Amber, gri Metallic Grey) iar pachetele de accesorii va permit sa adaugati chiar mai mult stil si protectie vehiculului si sa il configurati astfel incat sa va reprezinte cat mai bine.

Mai multe informatii aici.

© Copyright 2010. EUROMOTOR. Toate drepturile rezervate.