STIRI » Nissan GT-R a fost imbunatatit pentru 2010

Nissan a adus la Salonul Auto de la Tokyo modelul GT-R imbunatatit pentru 2010.

Printre modificari se numara suspensiile mai ferme, un nou sistem de navigatie si un catalizator mai performant. Nissan a anuntat astazi cea mai noua versiune a modelului GT-R ce va intra pe piata japoneza din data de 7 decembrie 2009, urmand ca in restul tarilor sa fie lansat in vara lui 2010.

Noul Nissan GT-R a primit o serie de imbunatatiri pentru a se diferentia de vechea versiune printre care un nou sistem de navigatie CARWINGS cu harddisk, conectivitate USB si iPod, suspensii recalibrate si un nou catalizator.

De la lansarea sa din decembrie 2007, Nissan GT-R a evoluat continuu. Suspensiile noului GT-R au fost imbunatatite pentru a oferi un grad ridicat de confort si performante crescute. Acuratetea amortizoarelor si arcurilor fata a fost crescuta iar rigiditatea suspensiilor spate a fost imbunatatita. De asemenea, difuzorul spate disponibil pana acum doar pentru versiunile SpecV a fost inclus pentru toate variantele GT-R. Modelul super-sport GT-R SpecV a primit noi amortizoare spate si pneuri Dunlop.

Sursa: www.informatiiauto.ro

© Copyright 2010. EUROMOTOR. Toate drepturile rezervate.