STIRI » Jurnal de concurs cu Andrea Goga

Dacă vă intereseaza marca Nissan, e foarte posibil să vă placă și off-road-ul, dirijarea mai aventuroasa a vehiculelor motorizate, testarea limitelor acestora. Marca Nissan are oferte apreciate pentru sectorul urban, meritele sale sunt insă cu adevărat recunoscute pe teren.  După ce am aflat că Andrea Goga, un nume despre care iubitorii de enduro au auzit cu siguranță, este fan al marcii Nissan nu am ezitat să-i punem la dispoziție o mașină cu care sa-si poata transporta motorul cu ușurința atunci cand merge la competiții, cantonamente sau oriunde are nevoie. În schimb, ea ne va împartași părerile ei despre mașinile Nissan dar ne va povesti mai multe și despre competițiile în care participă, despre ce și cum face. Nouă ni se pare fascinant subiectul, sperăm că și vouă. Pentru a vă face o idee despre măiestria pe care Andrea o dovedește pe motor, vă invităm să vizionați poza atașată. Da, motocicleta chiar este pe verticală.  Imaginile sunt sugestive, dar și palmaresul ei este impresionant. Numai în anul 2010 Andrea  și-a trecut in cont urmatoarele realizari :

Văzând-o pe Andrea în civil este imposibil să nu te intrebi cum a ajuns să practice acest sport: să urce cu motorul pe perete, să facă salturi sau, în general, să domine o motocicleta de teren de 100 kg.  Cum este cazul pentru majoritatea ‘relelor’, și aici de vina a fost… anturajul.  În cuvintele Andreei : „Nu mi-a plăcut chiar de la inceput… ceaa ce era normal… îmi luam la trânte de nu le mai știam numărul. Dar am mers pe ideea că ce nu te omoara te face mai puternic. După ce am participat la prima cursă mi-am dat seama că un concurs este cel mai bun antrenament, acolo incerci să îți depășești limitele. Am schimbat motorul pe unul mai nou și mai bun și am inceput să progresez an de an. Nu m-am gândit nicio secunda, nici macar la cel mai crunt concurs, nici in situațiile cele mai dificile să renunț decât dacă am fost nevoită din motive tehnice. Merg înainte, deoarece traseul/drumul este înainte. Acest sport implică multă muncă și sacrificii enorme. Dacă merită? Pe deplin!”

 În 2011 Andrea a devenit chiar mai palpitant de urmărit, ea concurând de acum la urmatoarea clasă competițională : clasa Expert.  O putem vedea la Campionatele de Enduro ale României, Europei de Est și Romanian Extreme Adventure, dar și la Red Bull Romaniacs, raliul de anvergură mondială, recunoscut ca fiind cel mai greu concurs din lume. Așa că, take your seats and enjoy the ride !

 

 

 

© Copyright 2010. EUROMOTOR. Toate drepturile rezervate.