BUILT TO BUILD FAMILIES

de la 27.460 € (TVA inclus)

Bucură-te de viaţa de familie într-un SUV cu mai multă personalitate, mai mare şi mai capabil, echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat: aspect robust, performanțe deosebite, tehnologii de ultimă generație şi tot confortul și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a te bucura de călătoriile pline de acțiune împreună cu familia ta.

Descoperă modelul X-Trail

Nissan Intelligent Mobility

Sistemul Intelligent Driving te aduce mai aproape de X-TRAIL-ul tău şi te ajută să deţii controlul pentru călătorii mai captivante şi mai sigure.

Perfomanțele Nissan X-Trail

Nissan X-TRAIL se adaptează cu uşurinţă oricăror condiţii de drum şi reacţionează prompt datorită sistemului său inteligent de propulsie, tehnologiilor dinamice de conducere și capacităţilor sale 4x4 intuitive.

Sistem audio BOSE

Te vei bucura de o experienţă amplă de ascultare atât pentru locurile din faţă, cât şi pentru cele din spate, datorită celor opt incinte acustice ce echilibrează sunetele în interiorul vehiculului - totul controlat de tine.

Display Nissan Advanced Drive-Assist

Te simţi mai încrezător şi stăpân pe situaţie datorită informaţiilor necesare afişate pe display-ul color central de 5".

NissanConnect

Datorită tehnologiei NissanConnect, X-TRAIL devine cel mai bun prieten al smartphone-ului tău. Oferind o interfaţă nouă şi intuitivă, îţi vei putea accesa cu uşurinţă muzică preferată, Facebook-ul, Twitter-ul, sfaturile de pe TripAdvisor şi multe altele.

Hayon acționat prin mișcare

Ai mâinile ocupate? Nu te îngrijora! Cu o simplă mişcare a piciorului, ca de lovitură, sub centrul barei de protecție spate, având cheia inteligentă în buzunar, poţi deschide portbagajul în câteva secunde.

Sistem cargo

Acest sistem exclusivist de compartimentare a portbagajului îţi permite să adaptezi într-o clipă spaţiul de depozitare al modelului X-TRAIL conform nevoilor tale, cu ajutorul setului ajustabil de rafturi și separatoare.

Ajustează climatizarea după nevoile tale

Tu şi pasagerul din faţă vă puteti ajusta temperatura independent pentru fiecare parte a maşinii, astfel încât fiecare să se simtă confortabil.

Fără dispută pentru locul din față

Pasagerii de pe al doilea rând se vor putea bucura de confortul climatizării datorită sistemului de aeratoare plasate în spatele consolei centrale.

Încălzește-te rapid

Luxul şi confortul sunt la doar o apăsare de buton distanţă datorită volanului din piele încălzit şi scaunelor încălzite faţă-spate.