THE ULTIMATE URBAN CROSSOVER

de la 19.250 € (TVA inclus)

Inteligenţa atrage, iar reproiectarea inteligentă şi sofisticată a modelului care a inventat segmentul crossover poate dovedi acest lucru. Nissan Qashqai combină un design exterior elegant cu o siluetă aerodinamică și eficientă, care îţi permite să te bucuri din plin de călătorii.

Descoperă modelul Qashqai

Nissan Intelligent Mobility

Sistemul Intelligent Driving transformă modul în care interacţionezi cu Nissan Qashqai şi te aduce mai aproape de maşina ta pentru ca tu să te simţi stăpân pe situaţie.

Tehnologie avansată

Fiecare călătorie este unică datorită tehnologiei NissanConnect dar şi datorită experienţei ample de ascultare oferită de noul sistem audio premium Bose.

Sofisticat și sportiv

Design-ul de impact propune o grilă frontală revizuită, tip "V-Motion", care împreună cu logo-ul Nissan conferă automobilului mai mult dinamism.

Design interior

Dotat cu tehnologie de vârf până la ultimul detaliu, Nissan Qashqai a beneficiat de evoluții multiple până la perfecţiune.

Sistem audio premium BOSE

Delectează-te în sunetul sistemului audio premium Bose: o experienţă amplă de ascultare atât pentru locurile din faţă, cât şi pentru cele din spate. Dispunând de opt incinte acustice, sistemul audio Bose transformă Nissan QASHQAI într-o sală de auditii cu acustică deosebită.

Asistență pas cu pas

Vei ajunge la destinație mai repede şi cu mai multă uşurinţă datorită instrucţiunilor simplu de urmat aflate chiar pe tabloul de bord.

Portbagaj versatil

Adaptează spaţiul din portbagajul Nissan Qashqai după nevoile tale cu ajutorul setului ajustabil de rafturi şi elemente de divizare.

Upgrade Premium

Toate elementele din Nissan Qashqai au beneficiat de evoluții premium până la ultimul detaliu, de la scaunele tip monoform la scaunele și oglinzile reglabile cu memorie a poziției (2 poziții).

Climatizare automată cu două zone

Păstrează temperatura scăzută în fața și crescută în spate - sau invers.

Geamuri controlate cu telecomanda

Nissan Qashqai îţi permite să împrospătezi aerul din maşină datorită celor patru geamuri electrice controlate cu ajutorul telecomenzii pentru cheie.