UN TRENDSETTER PRIN DEFINITIE

de la 17.500 EUR (TVA inclus)

Încă de la prima versiune, Nissan JUKE a revoluţionat prin designul nonconformist și stilul unic. Însă, acum, noul Nissan JUKE este pregătit încă o dată să impună un nou standard în segmentul crossover-elor compacte.

Descoperă modelul Noul Nissan Juke

Sistemul de sunet BOSE® PERSONAL®

Bucură-te ca niciodată de calitatea sunetului. Incintele acustice încorporate în tetiere pentru șofer și pasagerul din faţă, redefinesc experiența audio la bord și aduc muzica mai aproapeSCAUNE SPORT TIP MONOFORM CU INCINTE ACUSTICE INTEGRATE ÎN TETIERE, SISTEM AUDIO BOSE® PERSONAL®, ca într-o sală de concert. Este bine de știut ca scaunele sport sunt atât de confortabBucură-te ca niciodată de calitatea sunetului. Incintele acustice încorporate în tetiere pentru șofer și pasagerul din faţă, redefinesc experiența audio la bord și aduc muzica mai aproape, ca într-o sală de concert. Este bine de știut ca scaunele sport sunt atât de confortabile încât nu îți vei mai dori sa pleci din noul tău JUKE.ile încât nu îți vei mai dori sa pleci din noul tău JUKE.


Disponibil la anumite variante de echipare.

NissanConnect

Smartphone-ul întâlnește mașina inteligentă. Cu NissanConnect ești în control și ai acces facil și la aplicațiile favorite. Opțiunile sunt nenumărate. De la apelul automat de urgență în caz de accident până la controlul de la distanță a mașinii. Ai uitat unde ai parcat? Poți opri claxonul sau închide luminile de orinde te-ai afla. Sau poți folosi opțiunea de localizare a mașinii. Sau poți conecta noul tău Nissan JUKE prin Google Home.


Disponibil la anumite variante de echipare.

Tehnologia Nissan ProPilot

Cu tehnologia Nissan ProPilot, experiența de condus trece la nivelul următor. Disponibilă pe modele cu transmisie DCT, te asistă permanent, monitorizând traficul. Tu doar conduci așa cum faci mereu, dar acum știi că noul Nissan JUKE este gata să intervină la frânare, la virare sau la accelerare, pentru ca tu să rămâi în siguranță, pe banda potrivită și în control atunci când ai putea fi în pericol.


Disponibil la anumite variante de echipare.

SELECTEAZĂ MODUL DE CONDUS

TRANSMISIE DCT CU PADELE

Experimentează performanța excepțională a transmisiei automate în 7 trepte sau schimbarea promptă a treptelor cu ajutorul padelelor, pentru o experiență de condus mai atractivă și mai antrenantă.