Pick-up-ul TOUGH AS ALWAYS

de la 30.810 € (TVA inclus)

Fii puternic și îndrăzneț cu noul Nissan NAVARA N-GUARD. Cu design-ul său incredibil, robustețea nu a arătat niciodată atât de bine.

Descoperă modelul Navara

Design exterior

Aspectul robust al Navara este rezultatul a peste 80 de ani de experiență în proiectarea de pick-up-uri. Cu unghiuri mari de atac şi de degajare și gardă la sol înălţată, are un look specific unui 4x4 puternic. Liniile armonioase și aerodinamice, precum și semnătura LED specifică mărcii dau un aspect modern și fresh.

Pick-up-ul perfect în orice situație

În funcție de nevoile tale sau de ce îți dorești, Navara este disponibilă în două configurații: King Cab sau Double Cab. Construită pe un șasiu foarte solid, ambele variante oferă spații interioare generoase, bene spațioase și dimensiuni exterioare compacte care le fac atât vehicule adaptate pentru oraș, cât și pentru experiențe off-road.

Robustă la exterior, rafinată la interior

Cu Navara, descoperă un interior premium cu echipamente de lux și tehnologii avansate care vor intensifica experiența ta de conducere.

NissanConnect

Poți naviga oriunde ca și când ai fi de-al locului. Dispune de un ecran tactil de 7" care se integrează cu smartphone-ul tău, de indicaţii turn-by-turn pentru a şti exact ce viraj urmează, de informaţii utile uşor de citit care te ajută să economisești timp. Sistemele integrate audio și de navigare îți fac călătoriile mai plăcute.

Display avansat Driver-Assist

Fii la curent cu tot. Ecranul TFT high definition, de 5", intuitiv, situat în centrul panoului cu instrumente, te ajută la navigarea pas cu pas, îți oferă asistență la conducere, informații legate de economia de combustibil, muzică și comunicații.

Around View Monitor

Cu tehnologia Around View Monitor, manevrele și parcarea sunt facilitate de cele 4 camere, care îți oferă o imagine virtuală 360° a spațiului din jurul vehiculului. Sistemul te ajută să cuplezi mai ușor și mai repede o remorcă.

Anticiparea frânării de urgență

Fii pregătit pentru orice situaţie. Sistemul de Anticipare a Frânării de Urgenţă* detectează riscul de coliziune cu vehiculul din faţă şi automat amplifică forţa de frânare dacă detectează că şoferul a frânat brusc (*disponibil începând cu nivelul de echipare Acenta).

Asistență la pornirea din rampă

Asistența la ponirea din rampă împiedică vehiculul să ruleze înapoi atunci când pornești de pe loc pe plan înclinat. Pur și simplu frânează suficient cât să îți permită să miști piciorul de pe frână pe accelerator.

Totul la îndemână

Alege-ți melodiile preferate, răspunde la telefon, modifică informațiile afișate pe ecran sau ajustează viteza de croazieră – toate acestea fără a-ți ridica mâinile de pe volanul îmbrăcat în piele.