MAȘINA DE ORAȘ CU TEHNOLOGII AVANSATE

de la 12.290 € (TVA inclus)

Cucerește strada cu tehnologie și stil și poate fi personalizat după preferințe. Micra are grijă de tine atunci când ești în oraș, pe autostradă sau oriunde în altă parte. Datorită tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, te ajută să conduci cu mai multă încredere și te menține în siguranță.

Descoperă modelul Micra

Îndrăzneață, cu un design sportiv

Cu o lungime de 4 metri, linia plafonului care pare că plutește și mânerele ascunse ale ușilor din spate, Micra îmbină designul îndrăzneț cu versatilitatea unui hatchback cu 5 uși. Perfect pentru oraș.

Spațiu, confort și stil

Compactă la exterior, spațioasă în interior. Bucură-te de experiența condusului cu scaunele confortabile, ergonomice, anti-oboseală, cu materiale moi și design expresiv.

BOSE® PERSONAL® – Personalizează sunetul

Alege-ți muzica preferată - de ce nu personalizezi felul în care se aude? Poți face asta prin sistemul audio de pe Nissan Micra și Bose® Personal®, cu trei setări, în funcție de starea ta de spirit. Cu difuzoarele încorporate în tetiera șoferului, parcă ai avea niște căști în timpul deplasării. Ai chef să împărtășești experiența cu altcineva? Creează o scenă care îți învăluie mașina în sunet. Muzica ta preferată nu s-a auzit niciodată mai bine.

Infotainment

Este lumea ta, orașul tău, prietenii tăi. Cu tehnologia avansată cu care este dotată Micra, ești mereu conectat.

Noul NissanConnect

Cu un ecran tactil de 7" și cu o integrare completă cu telefonul smartphone, sistemele audio și de navigație de ultima generație ale Nissan fac din fiecare călătorie una și mai plăcută. Cu ghidare vocală turn-by-turn, imagini ușor de citit și multe sugestii utile, călătorești prin fiecare oraș ca și cum ai fi un localnic.

Afișaj Nissan Advanced Driver Assist

Ecranul TFT color de 5" de înaltă definiție cu care este echipat Nissan Micra este ușor de citit și îți permite să vezi informațiile despre navigarea pas cu pas, asistența la conducere, consumul de combustibil, muzica sau comunicațiile chiar în centrul panoului de bord.

Control automat al climei

Sistemul de aer condiționat automat de pe Micra ajustează temperatura pentru a menține răcoarea și a te simți confortabil în orice moment.

Portbagaj cu spațiu de depozitare flexibil ce se pliază pe nevoile tale

Poți face loc pentru bagaje de toate formele și dimensiunile în Micra. Rabatează toate scaunele din spate pentru a maximiza spațiul de încărcare sau pur și simplu pliază un scaun din spate și scaunul pasagerului din față pentru a putea introduce obiecte mai lungi.

Sistem monitorizare a presiunii din pneuri

Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri verifică în mod constant starea anvelopelor tale și te avertizează atunci când trebuie să te oprești pentru a le umfla.

Volanul inteligent în formă de D

Nu numai că are un aspect sportiv, ci și vibrează dacă simte că părăsești banda.