100% ELECTRIC
Tehnologii complet noi:
E-PEDAL™ ȘI PROPILOT

de la 36.700 € (TVA inclus)

Simte emoția accelerării instantanee și mergi oriunde, mai departe, fără să mai oprești pentru a alimenta cu carburant. Experimentează un mod de a conduce mai inteligent, mai sigur și mai ușor, ce îți va da încredere și te va fascina. Fă schimbarea cu Noul Nissan LEAF, cel mai avansat vehicul electric de pe șosea.

Descoperă modelul Leaf

E-PEDAL™

SIMTE EMOȚIA PERFORMANȚEI PURE CU TEHNOLOGIA E-PEDAL™ Accelerezi, frânezi sau oprești complet cu o singură pedală.Tehnologia fără efort e-Pedal™ este exact ceea ce ai nevoie la Noul Nissan LEAF. Este simplă, distractivă și îți oferă și mai mult control.

PROPILOT

ÎȚI OFERĂ AJUTOR ORI DE CÂTE ORI AI NEVOIE Activează Nissan ProPILOT și te va menține în centrul benzii de circulație, îți va arăta unghiurile pe care nu le vezi, va accelera, va încetini și te va ajuta în traficul aglomerat și pe drumurile cu o singură bandă de circulație.

PARCAREA PROPILOT

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU Uită de parcare și lasă tehnologia ProPILOT Park să facă munca pentru tine. Fără ajutorul mâinilor sau al picioarelor - stai relaxat și bucură-te de priveliște. Cu Noul Nissan LEAF parcarea devine un spectacol la care tu ești invitatul special.

Cel mai recent sistem de navigație

Lăsă noul Nissan LEAF să te ghideze ușor către destinație. Găsești toate informațiile de navigatie afișate pe ecranul TFT color de 7 inch și lasă tehnologiile inteligente Pro-Pilot Nissan să te ajute doar prin atingerea unui singur buton.

Aplicația NissanConnect EV

Tot ce ai nevoie pentru a te bucura de călătorie. - Programează încărcarea Noului tău Nissan LEAF în afara orelor de vârf - Setează temperatura înainte să intri în mașină - Verifică autonomia și statusul încărcării bateriei

Timp de încărcare

Câtă baterie mai ai? O privire scurtă la display-ul ușor de citit îți va spune instant.

Economisește energie cu sistemul audio BOSE profesionist

Profită la maximum de calitatea uimitoare a sunetului, economisind energie datorită celor șapte difuzoare mici, ușoare, amplasate strategic. Experții de la Bose au proiectat un sistem audio cu aceleași valori ecologice ca și noul Nissan LEAF.

Sistemul de control automat al climatizării

Poți seta temperatura dorită pe display-ul climatizării, iar sistemul va ajusta modul de funcționare pentru a menține nivelul ideal de confort termic în habitaclu.

Scaune Zero Gravity

Inspirat de astronauții care plutesc fără greutate în spațiu, forma articulată a spătarelor scaunelor din față și pernele flexibile acționează ca răspuns la punctele de presiune unice fiecărei persoane.

Portbagaj spațios versatil, care se adaptează nevoilor tale

Cu bancheta spate rabatabilă 60/40, cu o capacitate impresionantă pentru bagaje și o podea joasă spate, în portbagajul noului Nisan LEAF poți pune fără probleme bagaje cu diferite forme sau dimensiuni.