NICIUN COMPROMIS ÎN MATERIE DE TEHNOLOGIE

Începând de la 15.150 €

Echipat 100% pentru călătorii incitante, cu experiența sonoră imersivă, 360⁰, tehnologia inteligentă și posibilitățile extraordinare de personalizare, Nissan Juke duce emoția condusului la cote maxime. Cu Intelligent Around View Monitor, parcarea nu a fost niciodată mai simplă. Îți oferă o perspectivă panoramică de 360° a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și te ajută să parchezi oriunde cu încredere deplină.

Descoperă modelul Juke

Sistemul de sunet BOSE® PERSONAL®

Poți să îți alegi muzica preferată, însă de ce nu personalizezi și felul în care se aude? Poți face acum acest lucru cu sistemul audio Bose® Personal® cu care este dotat Nissan Juke. Cu difuzoare încorporate în tetiera șoferului, sunt ca niște căști pe care le poți utiliza timpul deplasării. Ai chef să împărtășești experiența cu altcineva? Poți crea o scenă care să îți învăluie mașina în sunet. Muzica ta preferată nu s-a auzit niciodată mai bine.

NissanConnect

Bucură-te de cele mai bune tehnologii audio, de navigare și de comunicații pe un ecran tactil antireflex de 5,8 " în timp ce te afli la volan. Efectuezi apeluri telefonice cu tehnologia handsfree Bluetooth, primeşti indicații de orientare sau asculţi muzica ta preferată.

Cheie inteligentă

Cu cheia inteligentă Nissan poți debloca mașina printr-o simplă atingere a butonului de pe mânerul ușii, în timp ce cheia se află în buzunar sau în geantă. Datorită unui senzor inteligent de proximitate, acest sistem va funcționa numai pe ușa de care te apropii, ceea ce îl face ultra-convenabil și sigur.

Buton Start/Stop

Pornește-ți mașina Nissan JUKE 2018 folosind butonul de pornire inspirat de motocicletele sportive. Vei simți imediat tremurul motorului responsiv al acestui crossover, în timp ce indicatoarele de la bord vor parcurge secvența de pornire pentru a fi pregătite pentru o călătorie fără probleme.

Scaune încalzite

Cu scaune încălzite, Nissan Juke este extrem de confortabil. Căldura se poate propaga prin scaunele din față la simpla atingere a unui buton. Te vei întreba cum te-ai putut descurca vreodată fără ele.

Control climă

Clima automată de pe Nissan JUKE 2018 reglează temperatura pentru a menține atmosfera răcoroasă și confortabilă în orice moment.

Depozitare inteligentă & flexibilă

Poți face loc pentru bagajele de toate formele și dimensiunile în Nissan JUKE 2018. Rabatează toate scaunele din spate pentru a maximiza dimensiunea portbagajului sau rabatează doar un scaun din spate și scaunul pasagerului din față pentru a face loc unor obiecte mai lungi.

Șase airbag-uri standard

În eventualitatea unui impact, și tu, și pasagerii sunteți protejați de coliziuni secundare grație celor șase airbag-uri.