370Z NISMO

de la 45.560 € (tva inclus)

Modelele Z de la Nissan sunt o forță în domeniul coupé-urilor sport de peste patru decenii. Cel mai recent Nissan 370Z este descendentul legendarului 240Z, care a uimit lumea prin designul și performanțele sale de excepție. Putem spune că formula de bază a gamei Z a rămas aceeași – doar puterea a urcat la 328 CP și au fost adăugate numeroase tehnologii inovatoare.

Descoperă modelul 370Z NISMO

Motor V6 de 3,7 litri

Având un motor aspirat normal, pentru a răspunde instantaneu la accelerație, Nissan 370Z oferă performanțe imbatabile pentru prețul său și are rezerve suficiente de putere pentru a oferi accelerația și senzațiile tari dorite până la linia roșie de 7500 rpm.

Suspensie ușoară

Utilizarea în cadrul suspensiei a unor componente ușoare și rezistente, din aluminiu, reduce masa neamortizată și face ca Nissan 370Z să fie mai uşor de manevrat și să aibă reacții mai prompte.

Jante Rays

370Z NISMO este dotat cu jante și anvelope pe măsura performanțelor sale. Jantele ușoare, din aluminiu forjat, produse de Rays, sunt echipate cu cele mai noi anvelope de 19" Bridgestone Potenza S001 – cu 2,5 cm de lățime în plus pe spate, pentru o transmisie optimă a puterii la sol.

Scaune de curse Recaro

Scaunele Recaro ale modelului NISMO sunt inspirate de cele ale mașinilor de curse, având susținerea laterală necesară pentru a face față forțelor centrifuge din viraje, și sunt tapițate cu piele cu inserții contrastante din Alcantara roșie.

Aprindere la o simplă atingere de buton

Acum nu va mai trebui să îți cauți cheile prin buzunare sau prin geantă. Conceput pentru a funcționa împreună cu cheia inteligentă Nissan, acest buton în stilul mașinilor de curse îți permite să pornești și să oprești rapid Nissan 370Z. Pentru a porni, apasă butonul în timp ce ții piciorul pe pedala de frână. Apasă-l din nou, și motorul se va opri.

Cheia inteligentă Nissan

Cheia inteligentă Nissan simte când de apropii de mașină și îți permite să descui portiera printr-o simplă apăsare a butonului de pe mâner. Odată ajuns în interior, poți porni motorul fără a introduce cheia în contact.

Îți găsești mai ușor drumul

Navighează mai ușor prin zonele aglomerate cu ajutorul ecranului tactil și al sistemului de navigație cu ghidare vocală cu hard disk Nissan. Funcția NavTraffic afișează informațiile din trafic în timp real, cu coduri de culoare, pentru a te ajuta să ocolești zonele aglomerate.*

Sistem audio BOSE

Sunetul incredibil al sistemului de evacuare a Nissan 370Z va deveni cu adevărat muzică pentru urechile tale, mulțumită tehnologiei avansate a sistemului audio Bose. Tehnologiile ASE (Active Sound Enhancement) și ANC (Active Noise Cancellation) ajustează fin sunetul motorului și îl redau prin cele opt boxe al sistemului audio. Cu funcția de conectare la iPod și cei 9,3 GB de spațiu de stocare, sistemul audio Bose de ultimă generație îți va amplifica întreaga experiență la volan.

Spațiu de depozitare

Ai la dispoziție spațiu pentru toate lucrurile importante din viața ta: crose de golf, echipament de snowboard sau bagaje pentru escapade de weekend. Portbagajul Nissan 370Z are o deschidere generoasă, pentru acces ușor, iar cu ajutorul panoului retractabil, bagajele tale vor fi ferite de privirile indiscrete.

Siguranță la cote maxime

Sistemul avansat de airbag-uri de la Nissan include airbag-uri frontale cu două etape de deschidere, cu senzori pentru centurile de siguranță și senzori pentru clasificarea pasagerului ce determină rata de umflare a airbag-ului în funcție de gravitatea impactului și utilizarea centurii de siguranță. În plus, există două airbag-uri laterale incorporate în scaune, care se deplasează odată cu tine atunci când îți reglezi scaunul, precum și airbag-uri laterale montate în plafon, pentru protejarea capului.