Dacia Sandero Stepway

Încearcă aspectul de crossover!
începând cu 9.010 EUR

Elementele cromate din partea frontală, jantele cu design original, scuturile față și spate cu finisaj metalic mat, barele de pavilion în două nuanțe și garda la sol ridicată subliniază caracterul sportiv și aventuros al noului Sandero Stepway.

Descoperă modelul Sandero Stepway

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer

Sandero Stepway este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12V din spate.

Aer condiționat

Îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.

Asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în totală siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji.

Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare

Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Computer de bord

Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie.

Media Nav Evolution

Un sistem simplu și intuitiv, ce îți oferă numeroase funcții utile. Este echipat cu un ecran tactil de 7 inchi (18 cm) și include funcții precum navigație GPS, radio și redare media cu conexiune Bluetooth®, mufă audio și USB. Android Auto™ și Apple Carplay™* sunt acum disponibile prin conectarea telefonului la mufa USB. Astfel, poți accesa cu ușurință aplicațiile din telefon, poți asculta sau dicta mesaje, prin intermediul ecranului tactil de la bord.


* Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Plug&Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe audio și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Confort pentru toți

Sandero Stepway nu face compromisuri: toate cele cinci locuri au mărime normală. Interiorul său spațios găzduiește și o serie de spații de depozitare ingenioase.

Un spațiu modular și practic

Grație banchetei rabatabile în proporție de 1/3-2/3 (la anumite variante de echipare), Sandero Stepway se adaptează oricăror situații de transport. Portbagajul spațios este suficient pentru întreaga familie.

Protecția pasagerilor

Sandero Stepway are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Sisteme de asistență la condus

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Sandero cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic, de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix

Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.