Dacia Logan

Sedanul de familie cu cel mai bun preț!
începând cu 8.400 EUR

Noul Logan își dezvăluie designul complet actualizat. Partea din față restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi cu LED, noua semnatură luminoasă în formă de Y. Sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modulabil și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte.

Descoperă modelul Noul Logan

Tablou de bord ergonomic

Pentru un condus fără efort! La Noul Logan, pentru acces rapid, toate comenzile esențiale au fost grupate într-o singură zonă.

Volan reglabil în înălțime și adâncime

Fără probleme și dureri de spate! O funcție nouă ce îți permite să reglezi cu ușurință volanul în înălțime și adâncime, pentru o poziție de condus optimă.

Aer condiționat automat

Indiferent de temperatura exterioară, temperatura la bordul Noului Logan este întotdeauna confortabilă.

Habitaclu foarte confortabil

Oferă pasagerilor cea mai bună experiență la bord. Cu scaune reproiectate, pentru un confort îmbunătățit și măsuțe spate rabatabile, Noul Logan este configurat pentru a răspunde cerințelor întregii familii.

Portbagaj spațios

Perfect potrivit pentru vacanță! Portbagajul spațios al Noului Logan, cu deschidere automată, permite încărcarea și descărcarea ușoara a bagajelor.

Banchetă rabatabilă

Ai nevoie de mai mult spațiu? Rabatează bancheta și bucură-te de un spațiu de încărcare mărit, ușor de organizat.

Cartelă hands-free

Beneficiază de mai multă libertate cu ajutorul noii cartele hands-free.

Servodirecție asistată electric

Manevrează mai ușor vehiculul și bucură-te de o experiență la volan mai sigură și mai confortabilă, cu servodirecția asistată electric.

Fază scurtă cu LED

Faza scurtă cu LED a Noului Logan se aprinde automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Pentru un plus de siguranță la volan, echiparea include ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie.