Dacia Logan MCV Stepway

O mașină cu spirit de aventură
începând cu 12.850 EUR

Elementele cromate din partea frontală, jantele cu design original, scuturile față și spate cu finisaj metalic mat și barele de pavilion în două nuanțe subliniază caracterul sportiv și aventuros al noului Logan MCV Stepway.

Descoperă modelul Logan MCV Stepway

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat

Logan MCV Stepway îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil.

Priză de 12 V în spate

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate.

Cotieră pentru șofer

Logan MCV Stepway este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.

Asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare

Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Computer de bord

Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu și intuitiv și oferă numeroase funcții utile, accesibile prin intermediul ecranului tactil de 7 inchi (18 cm): navigație GPS, telefonie, radio și redare media prin Bluetooth®, mufe jack și USB. Sistemul este compatibil cu Android Auto™ și Apple Carplay™*, ceea ce îți permite să îți conectezi telefonul prin USB pentru acces facil la aplicații, redare vocală sau dictare de mesaje prin intermediul ecranului tactil de la bord. Disponibil la anumite variante de echipare. * Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Plug & Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Un partener de încredere în fiecare zi

Logan MCV Stepway este un break spațios, ideal pentru întreaga familie. Grație celor cinci locuri de mărime standard, călătorești mereu într-un mediu confortabil și agreabil. Logan MCV Stepway este dotat cu numeroase spații de depozitare utile tuturor ocupanților.

Partenerul tău în orice aventură

Combinația dintre bancheta rabatabilă în proporție de 1/3-2/3 și portbagajul XXL asigură noului Logan MCV Stepway un spațiu record, la același preț atractiv ca întotdeauna.

Protecția pasagerilor

Logan MCV Stepway are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Sisteme de asistență la condus

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Duster cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix

Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.