Dacia Logan

Sedanul de familie cu cel mai bun preț!
începând cu 7.430 EUR

Design robust, grilă frontală cromată, faruri cu design original Dacia. Logan este o mașină modernă și foarte practică, la un preț imbatabil.

Descoperă modelul Logan

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat

Îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12 V din spate. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer

Logan este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în totală siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare

Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Computer de bord

Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu și intuitiv și oferă numeroase funcții utile, accesibile prin intermediul ecranului tactil de 7 inchi (18 cm): navigație GPS, telefonie, radio și redare media prin Bluetooth®, mufe jack și USB. Sistemul este compatibil cu Android Auto™ și Apple Carplay™*, ceea ce îți permite să îți conectezi telefonul prin USB pentru acces facil la aplicații, redare vocală sau dictare de mesaje prin intermediul ecranului tactil de la bord.   

* Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple

Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Plug&Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și 4 boxe audio. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Confort pentru toți

Logan este cu adevărat o mașină de familie oferind confort pentru 5 adulți. Spațios și funcțional, oferă numeroase spații de depozitare atât în față cât și în spate.

Totul pentru familia ta

Portbagajul este suficient de spațios atât pentru călătorii de week-end cât și pentru vacanțe. Practic și modular datorită banchetei rabatabile în proporție de 1/3-2/3 (depinde de versiune).

Protecția pasagerilor

Logan are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Sisteme de asistență la condus

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Logan cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Airbag frontal pentru pasager cu posibilitate de dezactivare și scaune cu sistem Isofix

Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.