Dacia Lodgy

Confort la dimensiunile unui monovolum de familie
începând cu 14.750 EUR

Dacia Lodgy nu este numai practică pentru orice familie, ci și elegantă! Grila frontală, barele robuste, farurile mari și stopurile cu design elegant îi accentuează personalitatea.

Descoperă modelul Lodgy

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer

Lodgy este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate

Pasagerii de pe rândurile 2 și 3 își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12V din spate. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat

Lodgy îți asigură confortul termic optim cu ajutorul sistemului de climatizare eficient și adaptabil. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Asistență la pornirea din rampă

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Sistem de asistență la parcarea cu spatele și cameră retrovizoare

Senzorii de parcare din spate permit efectuarea manevrelor în siguranță și te avertizează prin semnale sonore cu privire la obstacole. La aceștia se poate adăuga o cameră retrovizoare. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Computer de bord

Afișează informațiile esențiale legate de autovehicul și de călătorie.

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu și intuitiv și oferă numeroase funcții utile. Include un ecran de 7 inchi (18 cm) și funcții precum navigație GPS, telefonie, radio și media. Sistemul este compatibil cu Android Auto™ și Apple Carplay™*, care îți permite să: îți conectezi telefonul prin USB pentru acces facil la aplicații, redare vocală sau dictare de mesaje etc. direct pe ecranul tactil de la bord. Disponibil la anumite variante de echipare. * Serviciile Android Auto nu sunt disponibile în mod oficial în România. Serviciile Apple Car Play sunt oferite fără suport tehnic și garanții din partea producătorului. România nu este pe lista țărilor cu suport din partea Apple. Android Auto este marcă înregistrată Google Inc. Apple CarPlay este marcă înregistrată Apple.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Plug & Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Interior modular pentru flexibilitate maximă...

Sistemul inteligent de configurare a scaunelor îți permite să treci cu ușurință de la configurația cu 5 locuri, la cea cu 6 sau 7 locuri. Acestea pot fi rabatate, înclinate sau detașate complet pentru a-ți organiza habitaclul așa cum dorești. Scaunele de pe rândul al doilea sunt și ele rabatabile în proporție de 1/3-2/3. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

...și se adaptează nevoilor tale

Dacia Lodgy este mașina ideală pentru ieșiri cu familia în weekend. Cu câteva manevre simple, poți trece de la configurația cu 7 locuri la cea cu 6 sau 5 locuri, mărind spațiul de transport pentru bagaje. Iar pentru un plus de confort, scaunul șoferului, volanul și centurile de siguranță permit reglarea pe înălțime. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Protecția pasagerilor

Lodgy are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Sisteme de asistență la condus

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noua Dacia Lodgy cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii).

Pilot automat-Limitator de viteză

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat - Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând. Disponibil la anumite variante de echipare.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Airbaguri și scaune cu Isofix

Pentru instalarea unui scaun de copii, orientat cu spatele în direcția de mers, airbagul pasagerului trebuie dezactivat. Sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din cele 3 locuri de pe rândul 2.