Dacia Duster

Mai Duster ca oricând!
începând cu 13.900 EUR

Dacia Duster beneficiază de un design inedit, ce îi scoate în evidență caracterul îndrăzneț. Fie pe șosea, fie pe teren, ești mereu în aventură!

Descoperă modelul Duster

Cardul „Mâini libere”

Funcția „Lumini de întâmpinare” te ajută să-ți găsești cu ușurință mașina prin aprinderea automată a farurilor, iar descuierea portierelor și pornirea motorului nu necesită introducerea unei chei în contact!

Disponibil la anumite variante de echipare.

Geamuri electrice

Pentru confortul tuturor ocupanților, atât geamurile din față, cât și cele din spate sunt dotate cu comenzi electrice. Șoferul poate regla cu ușurință geamul cu ajutorul funcției de comandă prin impuls.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Aer condiționat automat

Sistemul de aer condiționat automat îți asigură în permanență o ambianță ideală la bordul Daciei Duster.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Reglaje pentru locul șoferului

Pentru mai mult confort, poți regla suportul lombar în înălțime, precum și înălțimea sau adâncimea volanului.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Asistență la pornirea din rampă și sistem de asistență la coborâre

Sistem de asistență la pornirea din rampă pentru o demarare mai simplă, în completă siguranță. Frâna este activată timp de câteva secunde pentru a-ți permite să demarezi din rampă fără griji. Sistemul de asistență la coborâre menține o viteză redusă și constantă pentru a evita derapajele.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Camera Multiview

Camera Multiview îți permite să efectuezi orice manevre fără griji. Sistemul este activat de cuplarea treptei pentru mers înapoi sau prin apăsarea unui buton.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Direcție asistată electric

Manevrare ușoară atât în traficul urban, cât și pe teren accidentat. Dacia Duster se adaptează tuturor condițiilor de drum, pentru călătorii cât mai plăcute în orice situație.

Media Nav Evolution

Media Nav Evolution este un sistem simplu de utilizat prin intermediul ecranului tactil de dimensiuni mari și al comenzilor de la volan. Acest sistem include navigație, telefonie Bluetooth, radio, redare audio, mufe USB și jack și este completat de două difuzoare tweeter pe bord. Nu-i lipsește nimic!

Disponibil la anumite variante de echipare.

Dacia Plug&Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Priză de 12 V în spate

Pasagerii își pot încărca aparatele mobile folosind priza de 12V din spate.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Cotieră pentru șofer

Dacia Duster este echipat cu o cotieră ce asigură șoferului un plus de confort.

Disponibil la anumite variante de echipare.

Mai mult spațiu de depozitare. Mai mult confort.

Confortul la volan este esențial. La bordul Daciei Duster, poți regla scaunul și volanul, iar toate obiectele necesare sunt la îndemână, grație compartimentului glisant situat sub scaunul pasagerului.

Pregătește-te de aventură

Urcări, coborâri, traversări: Duster se descurcă fără probleme în orice situație! Garda la sol ridicată, caroseria robustă și tracțiunea integrală îi permit Daciei Duster să se descurce fără probleme pe orice fel de teren. Este un SUV solid, care inspiră încredere și pe care te poți baza în orice aventură.

Protecția pasagerilor

Dacia Duster are o caroserie ranforsată, airbaguri frontale și laterale, sistem Isofix de montare a scaunului pentru copii și tetiere cu înălțime reglabilă.

Pilot automat - Limitator de viteză

Poți alege cu ușurință menținerea unei viteze constante sau o viteză de deplasare maximă! Grație sistemului Pilot automat-Limitator de viteză, poți călători mai relaxat ca oricând.

Sisteme de asistență la condus și detector de unghi mort

Pentru o frânare mai eficientă și o stabilitate superioară, am dotat noul Duster cu ABS, EBA (sistem de frânare de urgență), ESC (sistem electronic de control al stabilității) și ASR (sistem de control al tracțiunii). Detectorul de unghi mort al noului Duster (la anumite variante de echipare) detectează prezența unui autovehicul în unghiul mort și te atenționează.

Airbaguri și scaune cu Isofix

Noul Duster este echipat cu 6 airbaguri: 2 airbaguri frontale, 2 airbaguri laterale la nivelul umerilor și 2 airbaguri de tip cortină. În spate, sistemul Isofix permite montarea în siguranță a scaunului de copii pe unul din locurile laterale ale banchetei.