Despre Noi

Euro-Motor a debutat pe piața auto în 1993, ca reprezentant al mărcii Renault, fiind astfel una dintre primele firme cu acest obiect de activitate din județul Brașov.

Reprezentanța Dacia ne-a fost încredințată în 2009, urmare a profesionalismului pe care l-am dovedit în comercializarea și servisarea mărcilor Renault și Nissan. Am abordat această nouă provocare cu aceeași dorință de a face diferența și rezultatele nu au întârziat să apară.

Ceea ce contează pentru noi, dincolo de aceste statistici, este straduința de a face experiența achiziționării unui vehicul una cât mai simplă, caldă, placută. Realizarile noastre în acest sens sunt cel mai vizibile prin investițiile făcute în spațiile în care ne desfășurăm activitatea, asigurâdu-ne că acestea sunt la cel mai înalt nivel.

Astfel, în 2002, am deschis actuala concesiune în care în prezent se află reprezentanța Dacia, iar în 2008 ne-am extins, dând in funcționare showroom-ul în care, în acest moment, se află reprezentanța Renault.

Investițiile în activitatea de post vanzare nu au fost nici ele neglijate, fapt remarcat și de grupul Renault-Nissan care a considerat că merităm o Diplomă de excelență pentru intreaga activitate post-vanzare. Nu întâmplător, ne mândrim cu faptul că suntem unul dintre cele mai bune ateliere service din rețea.
Clienților noștri le mulțumim că ne-au ales, iar pe Dvs, potențiali cumpărători, vă așteptăm cu drag în showroom-urile noastre.