BINE ATI VENIT PE SITE-UL DACIA-EUROMOTOR

Euro-Motor a debutat pe piaţa auto în 1993, ca reprezentant al mărcii Renault, fiind astfel una dintre primele firme cu acest obiect de activitate din judeţul Braşov.

Reprezentanţa Dacia ne-a fost încredinţată în 2009, urmare a profesionalismului pe care l-am dovedit în comercializarea şi servisarea mărcilor Renault şi Nissan. Am abordat această nouă provocare cu aceeaşi dorinţă de a face diferenţa şi rezultatele nu au întârziat să apară.

Ceea ce contează pentru noi, dincolo de aceste statistici, este straduinţa de a face experienţa achiziţionării unui vehicul una cât mai simplă, caldă, placută. Realizarile noastre în acest sens sunt cel mai vizibile prin investiţiile făcute în spaţiile în care ne desfăşurăm activitatea, asigurându-ne că acestea sunt la cel mai înalt nivel.

Astfel, in 2002, am deschis actuala concesiune în care în prezent se află reprezentanţa Dacia, iar în 2008 ne-am extins, dând in funcţionare showroom-ul în care, în acest moment, se află reprezentanţa Renault.

Investiţiile în activitatea de post vanzare nu au fost nici ele neglijate, fapt remarcat şi de grupul Renault-Nissan care a considerat că merităm o Diplomă de excelenţă pentru intreaga activitate post-vanzare. Nu întâmplător, ne mândrim cu faptul că suntem unul dintre cele mai bune ateliere service din reţea.

Clienţilor noştri le mulţumim că ne-au ales, iar pe Dvs, potenţiali cumpărători, vă aşteptăm cu drag în showroomurile noastre.