Euro-Motor sarbatoreşte 1 mai cu greii

2010-06-21

 Weekendul 1- 2 Mai i-a adunat la Rasnov (pe Valea Carbunare) pe participantii la Campionatul National de Offroad, aici avand loc o etapa de Eurotrial.
S-a ascultat muzica rock, s-au incins motoarele si... a curs adrenalina. A fost o placere pentru noi sa-i urmarim pe baietii punandu-si indemanarea la lucru pentru escaladarea dealurilor noroiase, dar si o mare bucurie ca am putut fi parte a unui asemenea eveniment.

Participarea la concurs a unui client de-al nostru, pe un Nissan Navara nemodificat si nepregatit in nici un fel pentru acele conditii ne-a confirmat ca vindem intradevar niste masini bune. La un moment dat, organizatorii evenimentului ne-au intrebat daca nu vrem sa-i lasam sa faca un traseu cu Dusterul pe care noi il adusesem pentru expunere.

De ce sa nu recunoastem, ne-a fost putin teama sa nu pateasca masina ceva dar eram si noi curiosi sa vedem ce poate. Si a putut, lucru pe care il puteti vedea si Dvs. in filmuletul de pe pagina home.

Ce a avut de spus dl. Kirkosa Gyula, pilotul care a condus masina va invitam sa descoperiti in filmuletul de mai jos. Pentru a descoperi ce inseamna Eurotrialul va accesati Eurotrial

this will be replaced by the SWF.