Dacia Lodgy- prime impresii

2012-05-22

Am avut recent plăcerea de a ne familiariza cu cea mai recentă membră a familiei Dacia și am rămas încântați de ceea ce am găsit, în special de interiorul mașinii, care reflectă și materializează concret ambițiile mărcii Dacia.

Bordul este unul complet nou, materialele plastic sunt de foarte bună calitate iar antifonarea fonică este foarte bună. Echipamentele tehnologice nu sunt nici ele mai prejos: navigație multimedia touch-screen, ESP, încălzire în scaune, senzori de parcare, limitator de viteză. Dacia progresează permanent, nu-i așa? Îmbunătățirile nu se limitează însă la aspect și confort. Motorizarea nouă, 1,2 115 CP TCE, este o motorizare pe benzină cu cuplu de diesel ce va plăcea cu siguranță fanilor benzină care vor dori un consum mic, taxe și costuri de asigurare reduse.

În altă ordine de idei, Dacia Lodgy are toate atributele pentru a fi o mașină pe placul oricărei familii: este super-voluminoasă, are numeroase spații de depozitare, îți permite să scoți scaune, să le rabatezi, să o adaptezi nevoilor tale.