Dacia iese la joaca de 1 iunie

2010-05-28

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Dacia va lua parte la activitatile pentru copii organizate de Primaria si Centrul Cultural Mioveni.
Si anul acesta, Dacia va oferi premii pentru competitiile sportive, va propune teme de concurs si va organiza o sesiune de fotografii pentru cei mici cu cel mai recent model al gamei, Dacia Duster.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Dacia va lua parte la activitatile pentru copii organizate de Primaria si Centrul Cultural Mioveni. Si anul acesta, Dacia va oferi premii pentru competitiile sportive, va propune teme de concurs si va organiza o sesiune de fotografii pentru cei mici cu cel mai recent model al gamei, Dacia Duster. Premiile oferite constau in obiecte promotionale, miniaturi cu modelele Dacia, albume cu istoria marcii. Pentru castigatorii probelor sportive, Dacia va pune la dispozitie 10 mingi de fotbal oficiale apartinand Echipei Nationale a Romaniei, care poarta autografele membrilor lotului national.

De asemenea, Dacia va participa la concursul de desene pe asfalt care se va desfasura marti, de la ora 12.00, va propune o tema si va oferi un premiu special. Copiilor care vor dori sa plece acasa cu o amintire placuta de la acest eveniment, Dacia le va oferi posibilitatea de a se fotografia alaturi de un vehicul Dacia Duster. Acesta va fi expus in fata Primariei Mioveni marti, 1 iunie, iar echipa Dacia le va darui copiilor fotografiile in aceeasi zi.

sursa: Dacia Grup